Νέα & Εκδηλώσεις

Με ταχύτητα 300 ίππων από την παραγωγή στην παράδοση

Απρ 2007

Ξεκίνησε η παράδοση των κινητήρων Suzuki Marine DF300 στους πρώτους τυχερούς πελάτες. Από τις αρχές Απριλίου κυκλοφορούν στις Ελληνικές θάλασσες οι πρώτες Suzuki εξωλέμβιες μηχανές 300 ίππων. Μηχανές οι οποίες, εκτός της μεγαλύτερης ιπποδύναμης που διατίθεται στην ελληνική αγορά, έχουν σχεδιαστεί ώστε να έχουν την καλύτερη αναλογία βάρους απόδοσης στον χώρο των τετράχρονων κινητήρων. Η τεχνολογική εξέλιξη του συγκεκριμένου εξωλέμβιου κινητήρα είναι πρωτοποριακή σε σημείο που πρόσφατα βραβεύτηκε από την Εθνική Ένωση Κατασκευαστών Θαλάσσης (ΝΜΜΑ) των ΗΠΑ ως η πλέον πρωτοποριακή τεχνολογικά μηχανή της αγοράς.

Όλοι οι λάτρεις της θάλασσας έχουν τώρα τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις μοναδικές δυνατότητες της DF300 σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. σε όλη την Ελλάδα.
Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει χωρίς ειδοποίηση τον εξοπλισμό, τις προδιαγραφές, τις πληροφορίες, τα υλικά και τα άλλα ευρύτερα στοιχεία που παρουσιάζονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο για την διευκρίνηση οποιονδήποτε τέτοιων αλλαγών.

*Οι τιμές που εμφανίζονται ισχύουν απο 1 Φεβρουαρίου 2018 και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑΓια να εξασφαλίσετε την καλή λειτουργία και αξιοπιστία της μηχανής σας, διαβάστε προσεχτικά και κατανοήστε πλήρως το εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη πριν από οποιαδήποτε χρήση. Κατά τη διάρκεια πλεύσης κρατάτε πάντα αποστάσεις ασφαλείας και πάντα να απολαμβάνετε το υγρό στοιχείο (θάλασσα, λίμνη, ποτάμι) με βασικό γνώμονα την δική σας ασφάλεια καθώς και αυτή των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Να φοράτε πάντα την κατάλληλη ενδυμασία σε σχέση με την θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος καθώς και εγκεκριμένο ατομικό σωσίβιο.