Επικοινωνία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ SUZUKI-MARINE / ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΟ:

Όνομα / Επώνυμο: *
Διεύθυνση/Οδός:
Περιοχή/Πόλη: *
Τ.Κ.: *
Email *
Τηλέφωνο:
Ενδιαφέρεστε για...

Θα πρέπει να επιλέξτε τουλάχιστον ένα μοντέλο
Εξωλέμβιες
DF300
DF250
DF225
DF200
DF175
DF150
DF140
DF115
DF100
DF90
DF80
DF70
DF60
DF50
DF40
DF30
DF25
DF20
DF15
DF9.9
DF8
DF6
DF5
DF4
DF2.5
Μήνυμα?
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω: Email Τηλ

Αίτηση για φυλλάδιο: * [ Ναί ]      [ Όχι ]
Αίτηση για φυλλάδιο αξεσουάρ: * [ Ναί ]      [ Όχι ]

Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα
Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ είναι ο μοναδικός κάτοχος όλων των πληροφοριών που συλλέγονται στις ιστοσελίδες. Δεν θα πουλήσουμε ή ενοικιάσουμε αυτές τις πληροφορίες σε άλλους. Θα μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με τους συνεργάτες μας και τους αντιπροσώπους μας και τα διαφημιστικά γραφεία που έχουν υπογράψει συμβάσεις συνεργασίας με εμάς για παροχή υπηρεσιών για εμάς (πχ. Διαφημιστικό υλικό).
Όροι & Προϋποθέσεις.

* υποχρεωτικά πεδίαΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Suzuki-Marine Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ
Ρετσίνα 42
Τ.Κ. 185-40
Πειραιάς

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει χωρίς ειδοποίηση τον εξοπλισμό, τις προδιαγραφές, τις πληροφορίες, τα υλικά και τα άλλα ευρύτερα στοιχεία που παρουσιάζονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο για την διευκρίνηση οποιονδήποτε τέτοιων αλλαγών.

*Οι τιμές που εμφανίζονται ισχύουν απο 1 Φεβρουαρίου 2018 και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑΓια να εξασφαλίσετε την καλή λειτουργία και αξιοπιστία της μηχανής σας, διαβάστε προσεχτικά και κατανοήστε πλήρως το εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη πριν από οποιαδήποτε χρήση. Κατά τη διάρκεια πλεύσης κρατάτε πάντα αποστάσεις ασφαλείας και πάντα να απολαμβάνετε το υγρό στοιχείο (θάλασσα, λίμνη, ποτάμι) με βασικό γνώμονα την δική σας ασφάλεια καθώς και αυτή των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Να φοράτε πάντα την κατάλληλη ενδυμασία σε σχέση με την θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος καθώς και εγκεκριμένο ατομικό σωσίβιο.